Oranjeglazenhuissluismarathon

15 september 2007

OPENING KERMISWEEK

NIEUWS

INHOUD:

Weer

Parkeren

Gé in vorm?

Bartlehiemparty

Trainingslopen

Spandoek

Braderie

Startlokatie


LAATSTE NIEUWS

One and Only ...... in 2008

Het was weer zo gezellig dit jaar. We gaan er volgend jaar weer voor! Noteer al vast maar in uw loopschema: zaterdag 13 september start 12.00 uur. Naam, plaats etc volgt. Wij houden jullie op de hoogte.

Weer

Het weer ziet er heel goed uit: goede temperatuur, zon en weinig wind:

Klik door voor actueel weer

Parkeren

Kom als het even mogelijk is met de fiets. In verband met het Na-braasem zeilevenement is parkeren bij de jachthaven niet mogelijk. Wij hebben enkele plaatsen gereserveerd bij aanwonenenden aan de Noorderhemweg. Bij het inrijden van de Noorderhemweg krijgt u van onze medewerkers te horen of en waar nog plaats is om te parkeren. Alternatieven (maar ook beperkt) zijn het Zuideinde ter hoogte van de Sluis (dus op 2 km van de start) of in de woonwijk Dijkstraat of bij de watertoren op de Noordhoek. Het is ongeveer 1 1/2 km lopen.

Gé in vorm?

Onze vaste voorfietser Gé Molkenboer is vandaag al weer gesignaleerd in Rijnsaterwoude. Hij zag er fit uit en zijn fiets ook. Fijn te weten dat hij zoals elk jaar weer optimaal voorbereid is.

Bartlehiemparty bij café de Haven

Gelezen in het programmaboekje van de Veense Kermis en op de website van het café: Marathonsupport met De Kurketrekkers en Bob Curley & de Tailers. Dat belooft wat!

klik door naar haven site

Bezoek de website voor meer informatie van de kermisactiviteiten bij De Haven.

Trainingslopen in de warme dagen

Ook dit jaar organiseerden wij weer twee trainingslopen ter voorbereiding op onze marathon. De lopen vonden plaats in de vakantieperiode. Zondag 22 juli 25 kilometer en zondag 19 augustus de 30 kilometer.

Een impressie van de 30 kilometer loop: klik op bijgaande foto

Klik door naar meer foto's

SPANDOEK OP DE NOORDHOEK

BRADERIE OUDE WETERING

Ook dit jaar waren we weer op de braderie van Oude Wetering aanwezig om ons budget wat te vergroten. Met de verkoop van bloemen en planten hopen we uiteindelijk ook nog een bedrag over te kunnen maken naar Het Ronald McDonaldhuis in Leiden.

Een foto-impressie: klik op onderstaand fotootje:

klik door voor meer foto's

START-FINISHLOKATIE: NOORDERHEMWEG

De start-finish en wissellokatie zal gelegen zijn aan de Noorderhemweg op het terrein van Elstgeest Planten. De Plattegrond van het parcours volgt nog.

Bijgaand nog een enkele foto's van het parcours en de marathongroep (klik op onderstaand plaatje):

klik door voor meer foto's
Terug naar nieuwsindex: