DE ONE EN ONLY 2016
MARATHON EN ESTAFETTE-MARATHON
Laatste nieuws

email de webmaster

 

OPBRENGST COPA KUIL BANA OVERHANDIGD

Na afloop van de inmiddel gehouden 3e lustrum special One en Only is de opbrengst van de CKB overhandigd aan vertegenwoordigers van Stichting GGK en Dementievriendelijk Kaag en Braassem.

Voorzitter Jan Bouwmeester overhandigde aan beide instanties een cheque van € 1.000,-

DE FOTO'S VAN PETER EN HENRY: BEKIJK HET ALBUM

Ga naar het startmenu foto en film

DENNIS VAN BERKEL SPECIAAL GEHULDIGD

Zie de fotoreportage klik op de marathongroep:

HOE ZIT HET MET DE VIJFTIENDE EN MET DIE RARE KERSTMAN?

Hou deze pagina in de gaten want er volgt binnenkort nieuws over de 15 one en only special. Gepland op 30 december 2016 om 16.00 uur. Inschrijving waarschijnlijk op 22 oktober om 15.00 uur. Onder voorbehoud en tot nadere info volgt.

LOPERS GEZOCHT

Er zijn teams die wegens blessures nog op zoek zijn naar lopers. Wil jij meelopen, dan kan ik je in contact brengen met de contactpersoon van een zoekend team. Stuur even een mail naar mij email de webmaster.Op dit moment heb ik drie lopers beschikbaar.

Als er nog teams zijn die een loper zoeken dan kunnen zij mij ook mailen.

OPROEP: "DEELNEMERS KOM RUIM OP TIJD"

Bij elke groot (Olympisch) sportevenement behoort een openingsceremonie. Zo ook bij de CopaKuilBana. Om deze niet te missen wordt je geadviseerd op tijd aanwezig te zijn en om 11:45 gewassen, geschoren en goed verkleed aan de start klaar te staan. Dit nadat je al een leuke foto hebt laten maken met je team of loopmaten. Het wordt druk dus meld je op tijd aan voor het afhalen van de startnummers (vanaf 10 uur mogelijk).

INSCHRIJVING GESLOTEN

Om 16 uur op woensdag 14 september is de inschrijving gesloten. Van de 130 teams hebben 3 teams op het laatste moment afgezegd. Er verschijnen 27 marathonlopers aan de start.

VOORZICHTIGE BLIK VOORUIT NAAR DE WEERVERWACHTING

Zeer warme start van de laatste week met afkoeling in de loop van de week naar prima temperatuur om te lopen op zaterdag. Buitjes liggen wel op de loer (wordt geactualiseerd).

Dubbelklik op onderstaande afbeelding:

SNELLE VEENDERS OPGELET: BELGISCHE SNELTREIN IN AANTOCHT

Na de afzegging van een team op het laatste moment hebben wij onze Belgische vrienden van de Kasteellopers bereid gevonden om bij ons te komen lopen met een team. Hiermee hebben wij een gouden medaille kandidaat erbij gekregen. De snelste heren uit de Veen kunnen hun borst natmaken want dit team won in 2014 de eerste prijs bij de Once en Only Upon a Time in de Westend en verletterden toen de concurrentie. De zuiderburen staan ondanks de late inschrijving geheel op scherp en hebben er zin in.

OVER DE LOOPROUTE EN PARKEREN OMWONENDEN

Voor deelnemers en omwonenden. Over het grootste deel van het parcours lopen de deelnemers over de rijbaan. Alleen door deVan Veenstraat (direct achter de Digros) lopen zij over het trottoir en in het stukje van de Blankenstraat naar Vostersstraat gaan zij over het achterpad. De toeschouwers en omwonenden kunnen dus volop gebruik maken van het trottoir en de parkeervakken. Aangezien woonwijk de Kuil en een groot deel van de Plantage is afgesloten verzoeken wij om uw auto zo veel mogelijk buiten het parcours te parkeren. Zo kunt u uw tuinset of stoel op trottoir of op de parkeervakken plaatsen en kunt ongehinderd volop genieten van dit loopfeest.

Suggestie voor parkeren voor de auto's van omwonenden en deelnemers: parkeerterrein de Meerkreuk bij de Bonaventuracollege, Schoolbaan 1, 2371 VJ Roelofarendsveen. Fietsen kunnen op het start- en finishterrein geplaatst worden recht achter de telwagen.

OVER PARKEREN WETERINGLAAN

De Weteringlaan zal ons olympisch dorp worden. Hier zullen we vanaf vrijdagmiddag al beginnen met het opbouwen van diverse zaken. Wij verzoeken de bewoners om hun auto vanaf vrijdag 12 uur niet meer in de straat te parkeren. Ook de parkeervakken moeten vrij blijven aangezien hier de wissellocatie voor de deelnemers komt. Zie overzicht.

MARATHON MENU BIJ DE GEKROONDE BRASEM

Wil je na de loop nog even fijn met de teamgenoten uitrusten en bijtanken? Bij De Gekroonde Brasem, kun je dit doen op het prachtige terras of in het restaurant. Gastheer Frans heeft een speciaal Braassemliaans marathonmenu samengesteld. Van te voren reserveren is misschien wel aan te bevelen. Bel dan even.

Het terras is ook de hele dag open. Prima lokatie om de lopers, die hier 17 keer langskomen, aan te moedigen.

ROUTE AANPASSING VAN VEENSTRAAT

Op verzoek van de bewoners is er een routeaanpassing gemaakt in het parcours. De passage via het achterpad van de van Veenstraat tegenover de Digros komt te vervallen. Hier zullen de lopers gewoon door de van Veenstraat via de voorkant over het trottoir lopen. De plattegrond is aangepast.

DE INSCHRIJVING VOOR DE ESTAFETTE IS VOL

De inschrijving was op zaterdag 19 maart om 12:22 uur vol. De teams die daarna nog hebben ingeschreven staan op de wachtlijst. De inschrijving estafette is gesloten. De deelnemerslijst is bijgewerkt met foto's en namen. Teams die nog geen naam hebben doorgegeven worden verzocht dit nog even te doen. Mutaties in de teams kun je ook doorgeven via de webmaster: email de webmaster.

UIT EN VEUROM OVER UT DURREP

Onze snelste mannen en dame van de UVDD 2015 gingen op zaterdag 5 maart de lucht in om te genieten van Ut Durrep. Met prachtige weersomstandigheden konden zij genieten van de Veen en omstreken vanuit een vliegtoestel. Dit was de eerste prijs voor de snelste heer, dame en team van onze marathon in 2015.

GOEDE DOELEN

Wij lopen elke jaar ook nog voor een goed doel. Dit jaar zijn dat De stichting Geef Gehandicapten Kans en het Alzheimer Café Kaag en Braassem.Vanuit het project Dementie Vriendelijk Kaag en Braassem van de Driemaster wordt dit nieuwe initiatief door o.a. de ouderenadviseur Retttie Bentvelsen en Aleid van der Meer, vanuit Stichting Alzheimer, tot stand gebracht.

ONZE MOOISTE PASSAGE IN BEELD

We lopen dit jaar over particulier terrein, maar dan ook wel een van de mooiste plekjes aan de CopaCaBraassem. Met dank aan de gastvrijheid van Jachthaven de Braassem.

Op de prachtige website van de Jachthaven vonden we een mooie luchtopname die niets aan de verbeelding overlaat. De passage is alleen geopend voor de lopers op de wedstrijddag. Klik op onderstaande foto en beleef een prachtig overzicht vanuit de drone.

 

OUD NIEUWS

HOT NEWS!!!

Voor iedereen die van hardlopen houdt: open deze pagina

 


ik kijk er nu al naar uit!

Klik om weer naar boven te gaan

Ons prachtige parcours is mede mogelijk gemaakt door:

 

LINKS:
Sponsors en Sportvrienden

  Plantaris Website


  Onze hoofdsponsor


Onze evenementsponsor

Braassemloop Onderdeel van Zorg en Zekerheid

Ons nieuwe goede doel dit jaar

Wij lopen ook voor het goede doel

De kermisweek wordt georganiseerd door het Oranjecomité Juliana

email de webmaster