Oranje Midway Beach Marathon

13 september 2008

opening kermisweek

LAATSTE NIEUWS

INHOUD:

Parkeerinfo

Top 100 MC

25 km training

Beachcreator

Micha

Kamiel

Eerste beachbabe gesignaleerd

Braderie

Hoge Bomen

Maratoon

Het weer

 

Noteer in de agenda: zaterdag 12 september 2009
The One and Only OBEBM

PARKEER INFO:
FIETS
Zo mogelijk kom met de fiets. De fiets kunt u parkeren aan de Korte Goog, tegen de bouwhekken van de Bloemen. Melden en omkleden in de Gerberastraat.

AUTO'S
Auto's kunnen het best geparkeerd worden op het parkeerterrein van Dosr aan de Alkemadelaan. Van hieruit is het kort lopen naar de Gerberastraat. Door de afsluiting van het fietbruggetje, moet men echter via het bruggetje van de Treffers, en langs het derde veld van Dosr naar de achterpoort. Zie bijgaande print uit Google. Hou uw muisaanwijzer op de foto en u vind de looproute naar de Gerberastraat. In de Gerberastraat kunt u zich melden en omkleden. NIET BIJ DE TREFFERS DUS.

 

Top van 100 MC club Nederland weer aanwezig

Met de inschrijving van Ben en Lies Mol is de top van Ultralopend nederland weer goed vertegenwoordigd bij onze Beach-marathon. Hoewel het wel een beetje kraakt in de top (Ben net hersteld en Gijs helaas even geblesseerd), voegen zij nog regelmatig een marathonnetje aan hun prestatielijsten. Nummer 5 van de lijst Hans Buis, heeft recent in Diever zijn 300e volbracht. Een geweldige prestatie, want het was ook nog weer eens binnen de vier uur.

bezoek de site van de 100 Marathon club en bekijk de ranglijsten van deze giganten:

100 MCNL

Grote opkomst bij trainingslopen

Zondag 20 juli en 17 augustus vonden onze trainingslopen plaats. Het bleek een een groot succes. 83 lopers liepen de 25 km en ruim 100 volbrachten de 30 km tocht.

Details en foto's zie onze speciale trainingsloop-pagina:

foto's trainingsloop

Bouwbedrijf Jos Jansen: onze BEACH creator.

Bouwbedrijf Jos Jansen B.V. is een middelgrote bouwonderneming en maakt deel uit van een groep van ondernemingen, waaronder de Bouw- en Ontwikkelingsmaatschappij Jansen Rijpwetering B.V. Het bouwbedrijf is actief op het gebied van de woning- en utiliteitsbouw in zowel nieuwbouw als verbouw en renovatie. Of het nu gaat om complete nieuwbouw van woningen en bungalows, of om het realiseren van een bedrijfsgebouw of het renoveren van een oud pand...

Bouwbedrijf Jos Jansen is bereid gevonden om voor ons het Midway Beach aan te leggen. Met man en macht zal een dag vóór de marathon een tropisch strand worden gecreeerd door de mannen van Jos Jansen. Het Gèrbéra Beach zal het centrum worden van ons loopfeest, waar start, finish, wissel en tijdregistratie gaat plaatsvinden. We zijn blij dat we op een betrouwbaar bedrijf als Jos Jansen kunnen bouwen.

Bezoek de site van Bouwbedrijf Jos JansenBezoek de site van Jos Jansen.

Micha Havreluk loopt 200e marathon

Het bekendste konijn van België en inmiddels vast aanwezig bij onze one and only's, Micha Havreluk, staat ook weer op onze deelnemerslijst. Micha, webmaster van Ultraned.org, DE site voor ultralopend Nederland en België, liep vrijdag 20 juli zijn 200e marathon in de Nacht van Vlaanderen te Torhout. En het werd een feest tot diep in de Nacht.

Klik door voor De Nacht van Vlaanderen

Komt Kamiel Maase naar onze trainingsloop???? Nee dus!

Kamiel Maase, ons nationale trots op de lange afstand, is er in geslaagd om tijdens de Marqetteloop op 22 juni in Heemskerk tijdens de halve marathon voldoende hard te lopen, dat hij mag deelnemen aan de olympische marathon deze zomer in China. Even was er de mogelijkheid dat hij deel zou nemen aan onze eerste trainingsloop die 20 juli op het programma staat. De trainer van onze nationale hardlooptrots Kamiel Maase had onze 25 km loop als mogelijke lokatie gekozen om zijn pupil te laten voldoen aan de limiet voor het tonen van vormbehoud voor de olympische spelen. Kamiel is net hersteld van een hartnekkige blessure maar moest aantonen in vorm te zijn voor de marathon. Bij zijn eerste poging in Heemskerk is hij hier echter al in geslaagd. Uiteraard is hij nog van harte welkom de 20e, het draaiboek is nog niet verscheurd. Wij feliciteren Kamiel natuurlijk wel met zijn goede prestatie.

In 2003 liep Kamiel tijdens de one and only Biensotawee Marathon enkele rondjes Baan Sotaweg voor het goede doel. Lees meer op zijn website over het wel en wee van deze kanjer (klik op afbeelding).

Bezoek de website van Kamiel

We houden u op de hoogte van de plannen van Kamiel. Voor meer info over onze trainingslopen: zie startpagina

Terug naar nieuwsindex:

Eerste beelden van de Midway Beach zijn binnen

De eerste beach babe heeft plaats genomen op onze Beach. Met de muis kunt u haar omdraaien!

Deelname is voor eigen risico!

Foto's van de Braderie te Oude Wetering

Foto's Braderie

Terug naar nieuwsindex:

Hoge Bomen vangen veel wind

1 maart 2008: Voortgeduwd door stormachtige wind moesten onze Hoge Bomen zich met stokken staande houden in de bossen van Noordwijk. Voor Leon een wekelijkse routine maar voor Hein een Nordic debuut.

Terug naar nieuwsindex:

MARATOON

3 feb 2008: Voorafgaande aan onze marathon in september vond op 3 februari jl een verrassingsmarathon plaats. De one and only Maratoon was een marathon waarbij al onze deelnemers aan onze voorgaande marathons zijn uitgenodigd. Zij liepen tesamen met heel veel leden van LVA Plantaris met Toon van Vlimmeren zijn honderdste marathon. Het werd een groot feest waarbij 35 mannen en vrouwen Toon van start tot finish zagen genieten van deze surprise. Het selecte gezelschap was goed voor gemiddeld 102 marathons/ultra's per persoon. Voor een foto impressie klik op onderstaande foto:

Toon in groots gezelschap naar zijn 100e

VOOR EEN VERSLAG OP ULTRANED:

Ook op Ultraned een bedankje van Toon aan alle betrokken


Terug naar nieuwsindex:


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

test

Blijven proberen!

Terug naar nieuwsindex: