Once en Only Upon a Time
in de Westend

13
september 2014

opening kermisweek

MARATHON EN ESTAFETTE MARATHON

www.plantaris.nl

Een running adventure in het wilde westend!


 

22 november werden de Cheques overhandigd aan de Stichtingen Droomdag en VTPZ in nabijzijn van onze trouwe vrijwilligers.

LV Plantaris uit Roelofarendsveen organiseerde dit jaar voor de twaalfde maal een unieke estafette-marathon hardloopwedstrijd binnen het kleine dorp. Telkens een andere route en onder een ander thema, waarbij dit jaar de buurt rond het Westeinde werd aangedaan. De “Once en Only Upon a Time in de Westend” trok ruim 500 hardlopers die verschenen in toepasselijke kleding en de bewoners aan het parcours versierden hun huizen en de omgeving naar het Wilde Westen thema. Cowboys en indianen snelden over het parcours, langs tipi’s en hooibalen en zelfs stond er een een paard langs de weg.
Sportief was het evenement een groot succes, maar ook streven de organisatoren er elk jaar weer naar om iets over te houden voor het goede doel. Om de kosten te drukken zijn zij daarbij afhankelijk van het inzetten van veel vrijwilligers. Gelukkig heeft de loopclub een trouwe groep die zich bij elk loopevenement belangeloos inzetten en zij werden zaterdag 22 november uitgenodigd om aanwezig te zijn in het Hof van Alkemade.

 

De vrijwilligers vertrokken vanaf hier wandelend naar Zwet Tulips aan De Baan in Oude Wetering. Hier kregen zij een rondleiding van de eigenaar van het miljoenenbedrijf, Ruud van der Zwet, die op enthousiaste wijze zijn passie over de tulpen overbracht op de aanwezigen.
De middag werd vervolgd bij Het Hof van Alkemade. Hier werd door Jan Bouwmeester namens de clubs en alle vrijwilligers twee waarde cheques van € 1.500 overhandigd aan de vertegenwoordigers van Stichting Droomdag en van Stichting VPTZ Kaag en Braassem.
Vrijwilligers dien je te koesteren aldus Bouwmeester. Zonder vrijwilligers is het niet mogelijk om dit evenement een jaarlijks terugkerend succes te maken. Ook bedankte hij de sponsor Gerard de Koning Bloemen die voor de bloemen hadden gezorgd en die verkocht werden op de braderie in Oude Wetering ter ondersteuning van het benodigde budget. Ook de hoofdsponsor van Plantaris, Verdel ICT en Media, droeg nog een extra steentje bij tijdens het evenement.

De Vrijwilligers zijn de spil van bijna elke sportclub, en zo ook bij de stichtingen die gesteund werden. Zij kunnen met de mooie bijdrage van Plantaris hun goede werk weer meer vorm geven.


ik kijk er nu al naar uit!ga naar de bovenkant van dit blad

Deze pagina sluiten

LINKS:
Sponsors en Sportvrienden

Bezoek de website van plantaris

  Plantaris WebsiteVerdel onze sponsor

  Onze hoofdsponsorDobbe sponsor van dit evenement

  Onze evenementsponsor

  Braassemloop Onderdeel van
  Zorg en Zekerheid

Het afgelopen jaar liepen wij ook voor het goede doel

 

 

email de webmaster